Párkereső Partnerprogram

Csatlakozz Te is a Cronos Párkereső PARTNERPROGRAMHOZ!

Saját céged számára, vagy ezáltal akár saját párkereső oldaladdal segíthetsz a párkeresőknek!

Ha van egy működő weboldalad, használd ki a kiváló lehetőséget, hogy tartalmasabbá tedd, sőt, ebből még extra hasznod is származhat!

Bizonyára Te is tisztában vagy vele, hogy felgyorsult, sok esetben egyre személytelenebb világunkban egyre nagyobb teret hódít az internetes párkeresés, a párkeresők nagy hányada immár a világhálón bonyolítja a párkeresést.

Az aktív lakosság 40%-át érinti a párkeresés problémája! Tehát általunk egy olyan sokoldalú, potenciálisan vásárlóképes párkeresői bázis állhat rendelkezésre, amely indokolja, hogy együttműködj velünk a párkereső partnerprogramunkon keresztül.

ÉRDEMES HOZZÁNK CSATLAKOZNI...
Regisztráció partnerprogramba

...mert költségek nélkül juthatsz passzív jövedelemhez a párkereső partnerprogramunk segítségével, jutalékodról havi kimutatást készítünk, melyet párkereső oldalunkon is elérhetsz. Két lehetőség, amely közül választhatsz párkereső hálózatunkból:

Banner kihelyezés:

A párkereső oldalunkon történt regisztrációt követoen helyezd ki a Cronos párkereső hirdetési felületét saját weboldaladra, és mi ezért részesedést fizetünk számodra, sot, párkeresők sokaságát is elérheted üzeneteddel párkereső honlapunkon keresztül, ezáltal a Te weboldalad látogatottsága is növekedhet párkereső ügyfeleink által!

 • Az itt a párkeresők által generált forgalom 20-40%-a Téged illet.
 • a párkereső ügyfelek nagy hányada hosszabbít párkeresői jogosultságán, vagy kiegészíto párkeresői szolgáltatást vesz igénybe- ezáltal lényeges jövedelemnövekedés érheto el.
 • párkereső ügyfeleid egy része partnereddé válik, így a párkeresők által hozott forgalomból szintén részesülsz
 • kiépítheted saját párkeresői hálózatod, így segíthetsz az embereknek a párkeresés rögös útján eligazodni.
Saját párkereső:

A Cronos Társkereső Klub weboldalát, a saját honlapod stílusára alakítva (saját arculat, design) jelenítheted meg.

 • egy saját párkeresői oldallal növelheted saját weboldalad nézettségét is!
 • a közösségi oldalak (chat, fórum, párkereső) látogatottabbá teszik honlapodat, így kiválóan alkalmas saját vállalkozásod, szolgáltatásod hatékonyságának növelésére!
 • ezáltal színesebb kínálatot tudsz felmutatni ahhoz, hogy párkereső és nem párkereső ügyfeleid egyaránt rendszeresen visszatérjenek weboldaladra, továbbá lehetőséget nyújt arra, hogy vállalkozásod aktualitásait, akcióit közvetítsd mind a párkeresési, mind az egyéb célból oldaladra látogató érdeklődők felé.
I. A partnerprogram (affiliate) működése
 • Amikor weboldalad látogatója rákattint a hirdetési felületünkre, akkor nyilvántartási rendszerünk rögzíti azt, hogy a látogató a te weboldaladról érkezett.
 • Ha a látogató akkor, vagy egy későbbi időpontban előfizet vagy kreditet vásárol, akkor az ellenérték kiegyenlítését követően, minden egyes vásárlás (előfizetés, kredit vásárlás, előfizetés hosszabbítás) után részesedést fizetünk neked.
 • A visszatérő látogatók vásárlásai által, havi növekvő keresetre tehetsz szert.
 • A regisztráció során egy partnerkódot kapsz, mellyel hozzáférést biztosítunk egy adminisztrációs felülethez, ahol lekövethetsz minden egyes tranzakciót (előfizetést, kredit vásárlást, előfizetés hosszabbítást) a regisztrációtól az előfizetésig.
II. Jutalék
 • Helyezd el hirdetésünket weboldaladon, és profitálj 20%-ot, 40%-ot!
 • A keletkezett jutalékról havonta, e-mailen kimutatást küldünk.
 • A kimutatást le is ellenőrizheted partnerkódoddal a saját adminisztrációs felületeden
 • A jutalékot számla ellenében utaljuk vagy igény szerint, társkereső rendszerünkben előfizetésre, előfizetés hosszabbításra ill. kredit vásárlásra fordíthatod. Ha jutalékod vásárlásra fordítanád, az info@ctk.hu-ra várjuk e-mailed.
 • A jutalékot havonta utaljuk. Csak 10 000 Ft feletti jutalékot áll módunkban kifizetni, melyet több hónap alatt is összegyűjthetsz.
 • Ha adott hónapban a 10 000 Ft-ot nem éri el a jutalékod, a generálódott jutalékot átvisszük a következő hónapra.
 • A generálódott jutalék nem évül el, nem nullázódik.
III. EXTRA PROFIT

Szerezz együttműködő partnereket, építsd fel saját társkereső hálózatod!

Részesedésed, az együttműködő partnered által generált forgalom 20%-a!

Ha a döntéshez több információra van szükséged vagy elakadtál a regisztráció során, a - s telefonszámon, vagy az info@ctk.hu-n segítségedre állunk.

Regisztráció partnerprogramba

További információért fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségünk:

Cronos Társkereső Klub
Tel.:
E-mail: info@ctk.hu