Belépés tagoknak › társkereső / társkereső szigethalom / társkereső sikertörténetek

társkereső sikertörténetek

társközvetítőink sikertörténetei

cronos házasságkötés

Március 20-án a VIII. kerületi, Tömő utcai plébánián két klubtagunk, Hanusz Zsuzsanna (Barányi Ágnes váci irodavezető ügyfele), valamint Huszti Miklós (a Központi Iroda ügyfele) házasságot kötött, melyet Isten előtt is megpecsételtek.

Az ifjú házasok 2009 őszén találkoztak segítségünkkel, az úr özvegy, a hölgy elvált volt, amikor regisztráltuk őket a rendszerbe. Megismerkedésük után azt mondták, hogy ez egy Isteni találkozás volt, és ők mindig egymásra vártak.

Ezek alapján is szeretnénk mindenkit bíztatni, hogy aki komolyan gondolja, és úgy is áll hozzá, az meg is találja a párját!

Először vagy itt?
Csatlakozz hozzánk!

Regisztrálj Facebookkal!

Az ismerőseid nem látják, és soha nem posztolunk a nevedben!

vagy töltsd ki az alábbi mezőket:
Nemed:
Regisztrálj
Etikus Társkereső

A regisztrációval elfogadod az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

zsuzsa és gábor pártalálása:

Zsuzsa vagyok, 44 éves, 3 gyermekem van, elváltam évekkel ezelőtt és eddig csak a gyermekeimmel és a munkámmal foglalkoztam, nem is volt másra időm. Több műszakban dolgozom régóta egy kórházban, s az utóbbi hónapokban éreztem azt, jó lenne valaki, akivel ki lehetne mozdulni, kirándulni, moziba, színházba menni.

De hogyan is legyen, nincs senki homlokára írva: "egyedül vagyok, keresek egy rendes csajt". Ráadásul a 3 gyermekem nem kevés, sokan nem lesznek, akik ezt föl mernék vállalni - gondoltam.

Egy hirdetésben bukkantam rá, hogy ismerkedési est lesz Pécsett. Így találkoztam a Cronos Társkereső Dombóvári iroda vezetőjével, hogy "szeretnék elmenni, jöttem jegyért!" Azt még nem tudtam, hogyan fogok lejutni, mert autóm nincs, de nem a "világ vége" Pécs, busz-vonat jár arra, visszafele is majd lesz valahogy.

Éva, az irodavezető azt mondta, biztosan lesz éjjel valaki, aki visszahoz, több kocsival mennek, mindig szokott lenni 1-1 szabad hely. Beléptem a tagok közé is, hiszen így nagyobb esélyem lesz, hogy rám talál valaki.

A 19 órai kezdés előtt már ott voltam, s amikor megláttam Éva mellett egy férfit, aki egyfolytában mosolyog, megdobbant a szívem. Ráadásul Éva, az irodavezető Gábort (49 éves, tűzoltó; elvált, 2 gyermek apja) régóta ismerte, rögtön kapcsolt, beterelt bennünket az asztalhoz, s kérte, fogadjuk a többieket, s "csináljuk a hangulatot!" Én is vidám természet vagyok, hát csináltuk a hangulatot!

Nagyon jól éreztük magunkat, sokat táncoltunk, beszélgettünk is, velük mentem haza., s olyan boldog voltam, annyira "egyre járt az agyunk, s olyan vonzás volt köztünk", hogy én úgy éreztem, megvan, akit keresek.

Másnap délután hívtam Évát, s bejelentettem neki, engem szedjen ki a Cronosból, mert "megtaláltam"! Ő nevetett, nem hitte el..

Azóta is együtt vagyunk, sok közös programot csinálunk, gyermekeim is elfogadják, őt nem lehet nem szeretni: vidám, megértő, türelmes, határozott, kompromisszumkereső. Szóval pont olyan, aki nekem kell!

Bármi probléma adódik, akár a gyerekekkel, akár más jellegű, ő azt szokta mondani: "Soha ne add fel!"

Ezt kívánom másoknak is!

Köszönök mindent:

Zsuzsi és a három gyermekem
Bővebben

nyíregyházi társra találás: éva és tamás

A történet nem most kezdődött. Pár éve. Aktualitását a közelmúltban érkezett visszajelzés, megerősítés adja.

Éva közel a hatvanhoz, igen ápolt, intelligens fiatalos hölgy. Özvegy, aki nem túl régen külföldről települt át Nyíregyházára. Berendezkedett, de nem érezte jól magát.

Tudta, hogy nem egyedül szeretné folytatni az életét. Társra vágyott, csak nem tudta, hogyan fogjon hozzá. Ismerősei hívták fel a figyelmét az irodára. Bíztatták, nyugodtan kérjen segítséget, csak jót hallottak az irodáról.

Bejött hozzám és egy hosszú beszélgetés után, kezdett kialakulni bennem róla egy kép. Arról, hogy milyen is ő, és kire vágyik. És tudtam, hogy Tamás az, akit ő akar, és aki őt akarja. Pár éve nagyon boldogok.

Néha találkozunk, néha bejönnek az irodába "bejelentkezni", hogy lássam még mindig boldogok. És ilyenkor többször elhangzott: "Tudod Ibolya, olyan meggyőződéssel állítottad, hogy mi egymáshoz valók vagyunk, hogy ebből indultunk ki, és nem csalódtunk. Jó volt az indulás és gyönyörűen össze is csiszolódtunk."

Pár napja az Éva ismerőse keresett meg hasonló helyzetben, mint Éva volt, és hasonló kéréssel. De hozzátette. Te biztosan ki tudod választani, aki nekem kell. Nem hinném, hogy rajtam múlik. Az Éváék sikere rajtuk múlott. Segíteni pedig mindenkinek annyira tudunk, amennyire igényli és hagyja.

Bővebben

kaposvári párkeresés

Még rövid Cronos-os pályafutásom első sikertörténetét szeretném megosztani: Ez év januárjában, amikor átvettem a Kaposvári Iroda vezetését minden régi klubtaggal felvettem a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk egy személyes találkozót. Akkor is úgy gondoltam, és ma is azt vallom, hogy akkor tudok segíteni a társkeresésben, ha a társkeresők bíznak bennem és én pontosan ismerem az ízlésüket.

Így Michaellel is megbeszéltünk egy "randit". Pontosan érkezett, és valóban igaz volt, amit a bemutatkozó szövegében írt. Kedves, barátságos, szimpatikus fiatalember. Ám elég nehezen beszél magyarul, ugyanis csak néhány éve él nálunk.

Kis jegyzetfüzettel és nagyon határozott elképzelésekkel érkezett. Közölte, hogy a munkája miatt nyáron nagyon sok munkája van, de addig mindenképp szeretne társat találni, még ha naponta kell is Kaposvárra jönnie (Fonyódon él).

Otthon nincs internet elérhetősége, tehát igénybe veszi az iroda szolgáltatását, azaz együtt keressünk partnert.

Jó néhány héten keresztül minden héten találkoztunk, válogattunk, telefonáltunk, sajnos nem sok sikerrel. Michael pontos kimutatást készített a néhány hét tapasztalataiból, és már én is tudtam, hogy ki az, aki szóba sem jöhet és ki az, akit érdemes megkeresnünk.

Nagyon tiszteltem elszántságát, kitartását, azt, hogy a sokadik kudarc sem vette el a kedvét attól, hogy a sok hosszú magányos nap után végre egy társsal tudja megosztani szép otthona kényelmét.

Egy másik klubtagunknak kerestem társat, amikor rábukkantam egy Budapesti hölgy adatlapjára. Amint rápillantottam tudtam, hogy "Ő AZ!" Kedves arc, finom visszafogott külső, kedves kulturált bemutatkozás, rendezett egzisztencia.

Azonnal küldtem az SMS-t Michaelnek. Megegyezésünk szerint mindig az általa kiválasztott hölgy nevét és a telefonját írtam meg. Most viszont általa ismeretlen nevet ajánlottam így nem voltam biztos benne, hogy bízik az ízlésemben és valóban telefonál.

Néhány nap múlva jött egy SMS: "Éva minden OK! Ő az igazi! Nagyon köszönöm!"

Nagyon szívesen Michael!

Nemrég beszéltünk telefonon, még mindig minden OK!

Bővebben

dombóvári társkereső irodánk története:

Gábor vagyok. 3 éve találkoztam először egy hirdetésben a Cronos Társkeresővel. 36 évesen igazi tartós kapcsolatom még nem volt, reggeltől estig dolgoztam, nem is volt lehetőségem ismerkedni. Munkám révén 99%-ban férfiakkal volt üzleti kapcsolatom, talán ezért sem sikerült.

Jó lenne egy igazi család, gyerek, egy kedves, hasonló gondolkodású, komoly, de vidámságot szerető hölgy.

Kaposvári vagyok, de nem okozott gondot, többször megyek Dombóvárra, s Éva, az irodavezető fogadott, sokáig beszélgettünk a helyzetemről, majd úgy döntöttem, adok egy esélyt magamnak a Cronoson keresztül.

Rendszeresen keresgéltem, volt is rövid ismerkedés, de az "igazi" csak nem jött elő.

Ismerkedési esten is próbálkoztam, nagyon jól éreztem magam, s mindig erőt kaptam ahhoz, hogy folytassam, hiszen Éva mondta: "soha nem szabad föladni!" Letelt az első év, azt éreztem, föladom.

Ekkor ismét volt egy társkereső bál, ahova elmentem, majd újra beléptem a tagok közé, újult erővel indulva a keresésben. Éva fölhívta a figyelmem egy hölgyre, aki a fénykép alapján nem igazán tetszett, de ő úgy gondolta, pontosan olyan stílusú hölgy, aki az én beállítottságomnak jó lenne.

Kételkedve fogadtam ezt a "megérzést", majd 2 hét múlva fölvettem vele a kapcsolatot. Már az első beszélgetés alapján szimpatizáltunk egymással, de nem találkoztunk azonnal, eltelt 3 hét, amikor ez megtörtént, majd körülbelül 2 hónap sok-sok beszélgetés és egymás megismerése után lettünk teljesen tisztába érzéseinkkel.

Olyan sokat csalódott már, hogy nem is mert arra gondolni, hogy tényleg lesz egy "igazi, testi-lelki társa". Nekem viszont ez annyira szimpatikus volt, hogy "jó volt várni rá". Azóta is együtt vagyunk, csodálatos érzés, megtaláltuk egymást, az "igazit". Csak azt tudom üzenni, minden társkeresőnek, "ne adjátok föl!", kell a segítség is ahhoz, hogy az ember kitartó legyen, bízzatok úgy az irodavezetőtökben, ahogy én tudtam bízni és higgyetek a "megérzéseikben", érdemes.

Ezúton is köszönöm a segítségét,

Gábor Kaposvárról
Bővebben

szeretnék elmesélni egy történetet

Csörög a telefon. Egy fiatalember hangját hallom, aki elmondja, nem neki, hanem főnökének keres komoly kapcsolatra egy hölgyet. Természetesen az úrral kellene beszélnem – mondtam, amikor kiderült, csak angolul ért, ő pedig a tolmácsa.

Egyeztettünk időpontot, eljöttek az irodámba. Nagyon szimpatikus, mosolygós, fitt úriember (Williem) jelent meg, 56 éves, de korát meghazudtoló alkattal és energiával teli.

A következő jellemzést írtuk:

"Független, mozgékony, romantikus, humort kedvelő, gondoskodó típus vagyok, 4 éve Magyarországon részben letelepedett ír befektető, sikeres nemzetközi üzletember vagyok."

Elképzelése szerint:
"Csinos, ápolt, vidám, utazást kedvelő, az életet élvezni tudó, romantikus, normál, arányos testalkatú hölgy ismeretségét keresem tartós kapcsolatra. Angol nyelvtudás társalgási szinten előny, de szeretnék magyarul tanulni."

Ehhez hozzátéve, hogy természetesen a kiválasztott hölgy(ek) fiatalok legyenek és ne az úr "pénzére utazzanak". Az én segítségem mindenképpen kellett, hiszen első lépésként én vettem föl a kapcsolatot a hölgyekkel, én derítettem ki, kit hívhat. Mindenképpen kiemelt ügyfél lett.

Úgy gondoltam magamban, szinte lehetetlen dologra vállalkozok, de tettem a dolgom és bíztam mégis az emberismeretemben. Együtt a képek alapján válogattunk a korosztályban, a tolmács segítségével mindenkiről elmondtam, amit csak tudni lehetett.

Megsorszámoztuk, kit hívjak először, majd utána ki legyen a következő. Ebben az az érdekes, hogy én rá akartam beszélni egy hölgyre, akit 3. helyre tett, hogy ő legyen az első, mert valahogy nekem úgy tűnt, ő lesz a megfelelő, de nem engedett, igazi "főnök" típus volt. Nevetve váltunk el, s kezdődött a munka.

Az első két kiválasztott hölggyel találkozott, nem volt teljes a siker, a tolmács szerint kellemes vacsora volt, de csak ennyi.

Hívtam a harmadikként bejelölt hölgyet (Csillát, 45 éves, elvált, 2 gyermek édesanyja, bankban dolgozik, kicsit tud angolul), aki elmondta, hogy már éppen lejárt a tagsága, nem is gondolta, hogy még valaki keresheti, de benne van a kapcsolatfelvételbe, egyébként sem a saját korosztályát keresi, inkább az idősebbekhez vonzódik. Csilingelő, intelligens hangja alapján azt gondoltam, hogy "lehet eltaláltam".

Egy hét múlva ő hívott, s elmesélte, mennyire szimpatikusak voltak egymásnak, ő szótár és papír-toll felszereléssel ment a randevúra, a tolmácsot 10 perc múlva el is küldték, s rendkívül kellemes estét töltöttek együtt. Nem tudja még hogyan lesz tovább, de nagyon köszöni a hívásomat.

Pár hét múlva kaptam tőle a jelzést, hogy megtalálták egymást, minden rendben. Azért jutott eszembe a történet, mert azóta eltelt 1 év, nemrég hívott Csilla, hogy merre vagyok, mert kb. 1 óra múlva Dombóváron jönnek keresztül, meglátogathatnak-e?

Csodálatosak együtt, imádják egymást, már több mint egy éve rendkívül jó kapcsolatban élnek, a fiai imádják, s azóta perfekt angolul beszélő lett mindkettő. Sokat utaznak, amikor Dombóvár valamiért szóba kerül, egymásra mosolyognak. Egy hatalmas piros masnis bonbonnal leptek meg.

Nagyon jó érzés. én is boldog vagyok. és nincs lehetetlen!

CTK. Dombóvár

Bővebben

nyíregyházi pártalálás: zsolt és regina

Zsolt még alig múlt 22 éves, amikor ügyfelem lett. Magas, jól szituált fiatal srác, aki komoly kapcsolatot keres. Eltelt a "tanulóév "sokat beszélgettünk és éreztem, hogy ő is formálódik. Voltak találkozásai, de a siker váratott magára. Néha elkelt a bíztatás, de ő egyébként sem volt egy csüggedő típus. Miért is lett volna?

Minden rendezvényünkre eljött, még akkor is, amikor tudta, hogy nem igazán a huszonéves korosztály a jellemző. Kb. másfél evvel ezelőtti (közben újabb évet hosszabbított) bálunkra Zsolt szokás szerint elővételben megvette a jegyet.

Kérdésére hogy lesznek e hozzávaló korú lányok, nem igazán tudtam nagyon bíztatni. Egyik ügyfelem, egy negyvenes hölgy szintén elővételben vett jegyet. A bál előtti napon telefonált, hogy beteg lett, és mi lenne, ha a lánya, aki 21 éves és főiskolás eljönne helyette. Örömmel vártuk.

Zsolttal az első perctől kezdve "egymásra "kattantak". Látszott, hogy igen jól érzik magukat egymás társaságában. A rendezvény után mindig együtt láttam őket a városban.

Kb. két hónapja találkoztam Zsolttal. A "hogy vagytok?" kérdésre az ujját mutatta, amin karikagyűrű csillogott. A válasz már fölösleges volt. Az esküvőt őszre tervezik. Közben Zsolt komoly 26 éves fiatalember lett, és elmondása szerint a legjobb döntést hozta, amikor 22 évesen – bármennyire is furcsállották néha mások – eljött egy társkereső irodába.

Bővebben

pécsi egymásra találás

Marcsi vagyok, 62 éves özvegy, és Pécsett lakom. 2010. február 15-én regisztráltam magam a CTK irodájában, a kedves Kontár Mártánál. Először úgy gondoltam azt a lehetőséget választom, amiben engem választhatnak. De pár nap múlva módosítottam, arra a változatra, amikor mindkét fél láthatja és keresheti a megfelelőnek gondolt partnert, társat. Partnerem: Karcsi 63 éves, szintén özvegy.

És Pécsett lakik ő is. Ez év március 8-án regisztrált. Őt megelőzően egy telefonos ismerkedés, beszélgetés volt, amiből nem lett személyes találkozó. Karcsit én kerestem fel telefonon, Kontár Márta segítségével. A telefonbeszélgetést követően, három nap múlva egy cukrászdában jött össze a randevú. Bő három órán átbeszélgettünk.

Kellemes volt a társasága, rengeteg közös témánk van. Ezt hamarosan követte egy következő beszélgetés, ami szintén hosszúra nyúlt és teljesen fesztelen volt.

Egy hónapja találkoztunk először, de nekem úgy tűnik, mintha évek óta ismernénk egymást. Az április 17-én megrendezett ismerkedési est a pécsi Laterum Hotelben jó hangulatban, és kellemesen telt.

Ez a romantikus este szerintem még közelebb sodort minket egymáshoz. Bízunk benne, és reméljük, hogy még sok kellemes időt töltünk el egymás társaságában.

Szeretettel, toleranciával, egymásra odafigyeléssel, és alkalmazkodással még az egyhangú, unalmasnak tűnő hétköznapokat is ünneppé, és széppé lehet varázsolni.

Szívélyes Üdvözlettel: Marcsi és Karcsi
Bővebben

mária pécsi társkereső levele

Kedves Márta (pécsi irodavezetőnk)!

Köszönöm a lehetőséget, a szolgáltatást jó szívvel tudom a baráti körömben is ajánlani. Lassan egy éve már, hogy regisztráltam a Cronosnál, volt több találkozásom, de egyik sem volt alkalmas a kapcsolatépítésre. Nem éreztem azt a vonzalmat, ami nélkülözhetetlen a párkapcsolatban. Szoktam mondani: annyira a reál világban élek, hogy nehéz már nekem elvarázsolódni. Most úgy érzem megérintett a varázslat.

A mai világban olyan értékrend változást élünk át, amikor az instant dolgok kerülnek előtérbe. Minden, ami kell az gyorsan és nem számít a beltartalom, csak a felszínes csillogás. Ebben a világban mély érzéseket átélni, megélni egy csodálatos ajándék az élettől. Úgy érzem; Ottó és én ennek a csodálatos ajándéknak lehetünk részesei. Ajándékot kaptunk a Gondviseléstől és remélem meg tudjuk őrizni. Találkozásunk Öröm.... és jó adag szerencse.

Persze semmi nem történik véletlenül. Nekünk találkoznunk kellett. Most jött el az ideje.

A szerencse az benne, hogy mindketten éppen nyitottak voltunk befogadni ezt az örömöt.

Ha üzennem kellene a TÁRKERESŐKNEK, azt mondanám: Az emberek többségének minden feltétele megvan a boldogságra és még sem boldogok. A csoda lehetősége itt él velünk a hétköznapokban, a reggeli napsugárban, az est csendjében, az eső illatú levegőben. Tudni kell felismerni. Meg kell őrizni azt a képességet, hogy örülni tudjunk és mosolyogni. A lélek belső harmóniáját magunknak kell megteremteni, ha bennem minden rendben van, akkor képes vagyok kifelé is mosolyogni. Aki mosolyog, arról azt gondoljuk boldog.... és ki ne szeretne a BOLDOGSÁG közelében lenni?

Üdvözlettel: Mária
Bővebben